כאבי ברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

12/07/2011 | 13:15 | מאת: פנינית

שלום רב,בת 62סובלת מכאב בברך ימין עד לפני שבועיים לא יכולתי לדרוך עם כף הרגל.תוצאות צילום ברך ימין-"סימני שחיקה בגובה הסדק המדיאלי אך ללא שפשוף גרמי.מפרק הפטלה שמור המבנה הגרמי סדיר".ממשיכה לסבול מכאבים בברך שמערמים עלי קשיי הליכה עם הרגשת לחץ בברך ומין הרגשת חולשה בכל הרגל.אשמח לשמוע את דעתכם בהקשר לבעייתי. תודתי נתונה מראש

שלום פנינה, לדעתי הבעייה שאת מציינת הרבה יותר מורכבת ומצריכה טיפול לא רק בברך אלה גם בשלד, ברוב המקרים שניתקלתי ישנה פגעיה במספר מקומות נוספים כגון חוליות הגב ומפרקים נוספים. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית