כאבים בריצה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

04/07/2011 | 22:17 | מאת: נעם

שלום.אני בן 28 בריא וללא עבר של פציעות. אני מתאמן (ריצה,אופניים, שחיה) כבר כמה שנים באופן קבוע כ5 ימים בשבוע. לאחרונה התחילו לי כאבי ברכיים עד מצב בו התקשיתי לרוץ וללכת. הורדתי עומס יחסית כבר שבועיים ויש שיפור במצב מנוחה. מה לעשות? לוותר על הריצות? לחזור להתאמן בקצב איטי יותר? מחכה לתשובה

שלום נועם, כאב נועד להתריע על בעייה.וטוב שכך ללא הרגשת כאב יכול להגרם נזק בתי הפיך. מומלץ כרגע להוריד עומס ולהבדק אצל מומחה על מנת לדעת את סיבת הכאב. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית