כאבים בברכיים + קליקים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

03/07/2011 | 20:19 | מאת: איציק אשכנזי

בתי בת 16 סובלת מכאבים בזמן יישור ברך מזה כחודשיים, עברה צילום ללא ממצאים בזמן האחרון סובלת מקליקים בברך בזמן שהיא מתיישבת ולאחר מכן כאבים בזמן יישור הברך. מה דעתכם?

הי איציק, ישנה סיבה לכאב של ביתך ללא בדיקה מקיפה לא אוכל לדעת בוודאות את סיבת הכאב. האב יכול לנבוע מאין ספור בעיות שיכולות לנבוע ממפרק הברך או ממקור מרוחק כגון האגן או כף רגלץ מומלץ להבדק דחוך על מנת לדעת את סיבת הכאביםץ בהצלחה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית