"קריסה" של הברכיים במהלך הליכה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

25/09/2022 | 12:02 | מאת: יניב

לד"ר שלום מזה חודשים רבים, כשאני הולך - אני חווה "קריסה" של הברך. זה כאילו שהברך (במרכז הברך, איפה שפיקת הברך) נשברת/מתכופפת קדימה לשבריר שנייה וחוזרת למקום. מהצד זה נראה לשבריר שנייה שאני צולע. זה קורה בשתי הרגליים - לפעמים ברגל ימין ולפעמים ברגל שמאל, מספר פעמים ביום ובשבועות האחרונים בתדירות יותר גבוהה. אינני יודע האם יש קשר אך אציין כי יש לי בלט דיסק בגובה L4-L5 המלווה בעקמת קלה בגב העליון, וסקרליזציה של L5 (שאני סובל ממנו מאוד, בלי קשר לשאלה הנוכחית על הברכיים). מה זה יכול להיות? אשמח לעזרתך - מודאג. יניב

היי יכול להיות מאיזה שהיא סיבה נגרמו שינויים בגוף שגורמים לקריסה.. יש צורך לעשות בדיקה במרפאה על מנת להבין את הסיבה .. ובדרך כלל לאחר איזון הגוף ניתן לפתור את הבעיה.. לפרטים נוספים 054-7713-434

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית