ברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

21/06/2011 | 18:34 | מאת: אור

לפני חודשיים וחצי הייתי מעורב בתאונת דרכים שבו רכב ניכנס בי בצורה ישירה באזור הרגליים..מאז אני סובל מכאביי ברכיים במיוחד שאני מקפל אותם אני מרגיש כאב חזק מאוד וגם אני שומע הרבה מאוד קליקים מהברכיים מאז התאונה עשיתי 20 טיפולי פיזיוטרפיה אך עדיין אני מרגיש את הכאב הזה ואת הקליקים.. ביום ראשון האורתופד אמר לי לעשות מיפוי עצמות..האם זה יעזור ויראה מה יש לי בברכיים והאם אלו סימפטומים של קרע באחת הרצועות של הברכיים?

שלום רב אור, בצילום מיפוי עצמות לא ניתן לראות את כל הבעיות של הברך רצוי לבקש מהרופא שיערוך בדיקת MRI שבו ניתן לראות יותר מה קרה בברך לאחר הפגיעה. אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית