כאב בברך שמאל

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

16/06/2011 | 16:32 | מאת: ליאורה

שלום אני בת 33 ובחודשים האחרונים סובלת מכאב בברך שמאל בעיקר ממעבר לעמידה מישיבה וירידה במדרגות בשבועיים האחרונים הכאב התעצם וגם בשעת מנוחה ובלילה אני מרגישה את הכאב , בנוסף הכאב בברך מקרין לי גם על הירך ועל השוק בתוצאות הרנטגן נאמר לי שמבנה העצמות תקין אך יש היצרות רווח מיפרקי בין פמור לטיביה , ברצוני לדעת בבקשה מה זה אומר? ואיזה טיפול ניתן לקבל ? אודה לתשובתך ליאורה

שלום ליאורה. מתיאור מצבך ומניסיוני הבעייה שאת מתארת מורכבת ובנוסף את סובלת מהפיקה שזזה ממקומה. לדעתי ניתן לטפל ביעילות בבעייה שלך. אך מאד קשה לתת יעוץ ללא בדיקה מקיפה. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית