דורבן בכף הרגל

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

13/06/2011 | 16:39 | מאת: ורדה

שלום, יש לי כאב בעקב ברגל ימין וקשה לדרוך עליה במיוחד בבוקר כשאני קמה. פניתי לאורטופד שאבחן שיש לי דורבן מה הטיפול המומלץ לטיפול בכאבים מסוג זה? מודה מראש לתשובתכם.

שלום ורדה, ראשית מבחינתי כאבי הדורבן נובעים כתוצאה מאי איזון באחד המפרקים בגוף, הגורם ללחץ בכף הרגל ולהתפרצות הדורבן. הטיפול הנכון לדורבן הוא איזון הגוף בטיפול כירופרקטי עדין. וברשותנו מכשיר AURALON המטפל בדלקת. בהצלחה אלי נחום

27/07/2011 | 13:52 | מאת: גל

אני סבלתי מאוד מהדורבן עד שקניתי מדרס מסיליקון עם הנקודה הכחולה ,נמצא בכל פארם והכאבים נעלמו ,מומלצ בחום.

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית