צלע שמאל בולטת ומציקה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

06/07/2022 | 11:28 | מאת: שני

שלום, לאחרונה שמתי לב שצלע שמאל שלי קצת יותר בולטת, אני חושבת שזה אף פעם לא היה ככה אבל אולי זה בגלל שאני רזה.. אני גם מרגישה אי נוחות מתחת לאותה צלע, כאילו יש לי חור .. אני לא בטוחה אם זה פסיכולוגי.. אשמח לתשובה

צריך לפנות לכירופרקרט טו אוסטהופט שיאבן אם יש שינויים בצלע.. ויתכן שיוכל לתקן את המצב.. לפעמים יש בעיה בבטן וצריך הבחנה מהרופא

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית