משחק טניס אחרי זריקת קורטיזון

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

01/06/2022 | 20:34 | מאת: זוהר

האם ניתן לשחק טניס ביום של קבלת זריקת קורטיזון למרפק? ובכלל האם זה בסדר להמשיך לשחק או שכדאי לתת לקורטיזון לרפא את המקום ולא לשחק. אני סובל ממרפק טניס.

היי. באופן כללי אין מניעה להתחיל פעילות ספורט לאחר ההזרקה.. אם קיבלת בזריקה חומר אילכוש כגון לידוקאין רצוי להמנע כמה שעות מפעילות ספורטיבית עד חלוף השפעת ההירדמות.ההשפעה של הזריקה מושפעת על המקום בתוך כ 3 ימים עד שבוע.. בכלל אם אתה סובל מטניס אלבו לא הייתי ממליץ לעשות פעילות ספורטיבית חזקה המשפיעה על חיבור המרפק עדיף לעשות ספורט בהדרגה.

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית