שחיקת סחוס שירות צבאי

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

27/05/2011 | 21:46 | מאת: עופר

שלום אני חייל בן 20 בשירות סדיר קרבי עקב עומס שהופעל על הברך במשך תקופה ארוכה התחלתי לסבול משחיקת סחוס.אני לוקח ארט 3 פלקס כבר חודש ימים ומחפש תרגילים לחיזוק הארבע ראשי והפחתת העומס על המפרק כל עזרה ומידע נוסף יתקבלו בשמחה תודה

הי עופר, לדעתי הכדורים למניעת כאבים והורדת הדלקת לא יפתרו את הבעייה. יש צורך במנוחה הורדת עומס על מפרק הברך. והכי חשוב לבדוק מה הבעיה בברך ולמצוא את הפתרון המתאים. יש צורך בבדיקה כללית של כל השלד והמפרקים לאזן את הגוף לוודא שאין גורם מרוחק המשפיע על הברך. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית