שחיקת סחוס בברך(פטלו-פמורל)

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

26/05/2011 | 23:00 | מאת: דן

שלום. אני בן 37,טריאתלט. לאחרונה אני סובל מהחמרה בכאבי ברכיים.כואב לי לאחר ישיבה ממושכת ותוך כדי ישיבה אני חייב או ליישר את הרגל או לכופף אותה לכפיפה מקסימלית.בנוסף כואב לי שאני הולך ונשען עליה. לאחר בדיקה נאמר לי שיש לי התחלה מאוד קטנה של שחיקה. מה זה בדיוק אומר לגבי המשך אורח החיים הספורטיבי שלי? האם אצטרך לוותר על פן הריצה לתמיד? האם יש טיפולים לכך? תודה דן

26/05/2011 | 23:23 | מאת: דן

האם זה התחלה למה שנקרא אוסטיאו-ארתריטיס?

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית