פיזיוטרפיה נכונה לפיקות

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

19/05/2011 | 00:18 | מאת: עמית

שלום, אני לוחם משוחרר ואיבחנו לי בצבא לפני שנתיים CMP ושחיקות. אמרו לי לעבוד בעיקר על יציבות פיקה ולא על חיזוק שלהן. עכשיו באזרחות הלכתי לאורטופד יותר מנוסה והוא אומר שיש לי תזוזה של הפיקות ולדעתו זה לא CMP. הוא רשם משהו גם עם PF.המלצתו היא פיזיוטרפיה ובעיקר כן חיזוק יותר מאשר יציבה והמליץ לחזק את הקוואד. מה דעתך?איזה תרגילים חוץ מסקוואט אפשר לעשות?

שלום עמית, אני משתמש בהצלחה רבה בפלסטר מיוחד המייצב את הפיקה. כיום ישנם מטפלים המתמחים בפלסר המיוחד, רצוי לגשת למטפל המתמחה בברכיים. בהצלחה אלי

03/06/2011 | 17:57 | מאת: עמית

מה זאת אומרת פלסטר?יש לזה שם לדבר הזה? יש לי ברכיות שעלו 1000 שקל והם איכותיות אבל הבנתי ממומחים שעדיף לשים רק במהלך ספורט/מאמץ.

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית