שחיקת סחוס בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

06/05/2011 | 09:41 | מאת: רותי

שלום אני בת 59 לאחר ניתוח בשתי רגליי של אליוס ולגוס אחת לפני 7 שנים ובשניה לפני כחצי שנה, כמו כן עברתי זריקות להעלמת ורידים. לפני כשלושה שבועות התחלתי להרגיש כאב והתנפחות של הברך ברגל שעברה ניתוח לפני 7 שנים לאחר בדיקה לא המליצו לי על שאיבה של נוזלים מחשש לזיהום, כמו כן נתנו לי זריקת וולטרן ואוטופן למשך 10 ימים וזה לא עזר הברך כואבת ונפוחה מאוד. נבדקתי שוב ואמרו לי לעשות פיזיוטרפיה ואולטרסאונד בשל שחיקה של סחוס הברך השאלה שלי היא: האם זה יכול לחזור למצב הקודם? והאם יש בזה סכנות אם הדחקת נשארת כך? תודה מראש רותי.

שלום רותי, קשה לי מאד לתת תשובה מדוייקת ללא בדיקה פיזית. באופן כללי בטיפול מתאים ניתן לשפר את הברך. אי אפשר לדעת מה יקרה בעתיד רצוי לטפל כמה שיותר מהר על מנת למנוע נזק עתידי בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית