כאבים חריגים בברך שמאל

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

28/04/2011 | 22:00 | מאת: בת אל

שלום רב, אני משרתת בצבא ומקיימים אצלנו אימוני ריצה כמידי שבוע. לפני כחודש השתתפתי במירוץ 5 וחצי קילומטר ומאז חשתי כאב בברך שמאל כאב חיצוני ופנימי. הבעייתיות העיקרית היא, כאשר אני מקופפת את הברך ומנסה לישר את הרגל בחזרה. אני מרגישה ממש גרוע ואני מתקשה ללכת אני לפני קורס מאוד חשוב ואני לא יכולה לגשת לטיפול רפואי שלא יופיע לי ברישום הרפואי. אני אשמח אם תייעץ לי מה לעשות תודה!

שלום בת אל. ישנם מטפלים טובים שאפשר להמליץ עליהם שהם לא רופאים. היכן את גרה. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית