פרופסר אלפרמן ואחרים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

20/04/2011 | 09:20 | מאת: יאנה

שלום, בעלי סובל כבר שנים מי בעיות ברכיים פנינו להרבה רופאים שונים ולא הגענו לשום תוצאותץ הימליצו לנו לפנות למומחים/ פרופסורים באופן פרטי(במסגרת זכות שיש לנו מימכבי 3 פעמים בשנה) כמו פר' אלפרמן אבל הוא לא עובד עם מכבי יש רשימה גדולה של המומחים שמכבי עובד איתם אבל אני לא יודעת איך למצוא את המומחים אחרים ברמה של פרופסר אלפרמן . שמעתי שיש באיכילוב וגם בתל השומר אבל אין לי שמות שלהםץ תודה רבה יאנה

שלום יאנה. פני למוקד קופת החולים שבו שייך בעלך והם יתנו לך את הרשימה המלאה של המומחים לפני שאת מחליטה למי לפנות רצוי לקרוא חוות דעת באינטרנטץ בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית