כאבי ברכיים לאחר ישיבה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

18/04/2011 | 15:59 | מאת: דניאל

ישבתי 7 שעות באוטובוס. יש לי כאבים בברך של רגל ימין, בעיקר בעחיה וירידה. מה אפשר לעשות?

דניאל שלום להבא רצוי לא לשבת רצוף 7 שעות כל שעה כדאי לקום ולעשות סיבוב באוטובוס ולחלץ את העצמות. רצוי לפנות למטפל המומחה באיזון השלד שיאזן את השלד לדעתי הבעייה תפתר, במידה והמצב חמור רצוי לבקש מהרופא שיערוך צילומים על מנת לאבחן את הבעייה. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית