פגיעה במניסקוס הלטרלי.

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

15/04/2011 | 17:43 | מאת: טל

בעקבות נפילה במדרגות נשלחתי לבצע צילום רנטגן ולאחר ששבר נשלל נשלחתי לבצע מיפוי עצמות. התוצאות: הודגמה קליטה מעט מוגברת דיפוסית בברך ימנית עם קליטה מוגברת ממוקמת באזור ה-LM - שינויי פוסטטראומתיים עם פגיעה במניסקוס הלטרלי. שאלתי- מה המשמעות? זה משהו שעובר? ניתוח? השלכות? תודה טל

הי טל, ללא בדיקה פיזית ובדיקת כל הצילומים קשה מאד לתת יעוץ נכון. מומלץ לפנות לרופא המטפל שיאבחן בצורה רצינית. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית