חזרה לפעילות הדרגתית

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

27/10/2006 | 08:41 | מאת: מעין

שלום אני עם גיוסי החלו לי בעיות ברכיים שאובחנו כשחיקת סחוס כתוצאה מפיקה שזזה ממקומה. הייתי במנוחה זמן רב אך אני רוצה לחזור לפעילות הדרגתית מה עדיף ריצה או הליכה או שזה לא משנה? תודה רבה

שלום מעיין. קשה לענות לשאלתך ולהמליץ לך על סוג פעילות מיכוון שאני לא יודע את המצב של הסחוס כרגע ואת מצבך הגופני. עדיף לשלוח אלינו צילום של הברך או להתייעץ עם אורתופד מומחה. ייתכן מצב שבו המפרקים של הברכיים או האגן לא במקומם ואת עלולה לשחוק שוב את הסחוסים.

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית