גחלים לא מה שחושבים במקרה שלי

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

01/08/2021 | 10:08 | מאת: צבי

שלום רב למנהלי הפורום כשבודקים את הרגליים וכפות הרגליים לא רואים כלום מלבד יובש אבל יש כאבים, אי נוחות, תחושת בעירה מהברכיים ומטה לאחר מריחת קרם קשה ללכת ויש תחושה בכפות הרגליים שהעור נקרע שהולכים על גחלים ? בתודה מראש

היי. כשיש כאבים בכפות הרגלים יש צורך לאתר את הסיבה.. לעיתים הסיבה נעוצה בכף רגל לדוגמא כשיש דורבן בכף רגל או הבעיה ממקור מרוחק יותר כגון בעיות בחוליות הגב או במפרקים

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית