ברך כאבים מאוד צילום

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

20/06/2021 | 16:53 | מאת: מרי

שלום האם בצילום ברך ניתן לראות דלקת בברך? והאם באולטרסאונד ניתן לראות דלקת בברך? האם ניתן לראות סחוס או שחיקה ?

שלום.. בדרך כלל כשיש דלקת בברך הברך כואבת חמה או אדומה.. לא תמיד בבדיקת אולטראסאונד ניתן לראות את הדלקת.. תלוי מי עושה את הבדיקה ותלוי במפענח הבדיקה.. על מנת לטפל בברך יש צורך לעשות בדיקה פיזית.. אצלינו במרפא הבדיקה נעשית על ידי אבחון נקודתי ובדיקה כללית האם הכאב שייך רק לברך או קשור למקור בעייתי מרוחק שמשפיעה על הברך.. ניתן להגיע אלינו לבדיקה ללא עלות בתאום מראש www.crt.co.il

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית