פענוח mri

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

21/03/2011 | 18:54 | מאת: דורון

שלום רב קיבלתי פענוע של MRI "באספקט הקידמי של הקונדיל הפמורלי הלטרלי מודגם נגע אוסטאו כוראלי בקוטר 1.2 ס"מ במישור הצדדי פנימי.6 מ"מ במישור הקידמי אחורי ובגובה 1.2.מודגמת אי שלמות של הקורטקס המכסה עם אותות חריגים בסחוס הסמוך.דרושה קורולציה עם בדיקת ctבחתכים צפופיםלאזור"

שלום דורון בפורום זה אנחנו לא מפענחים תוצאות בדיקות וצילומים. אנא פנה לפורום המתאים אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית