פענוח בדיקת CT

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

21/03/2011 | 16:52 | מאת: שלומית

מזה מס. שנים אני סובלת מכאבי גב, מדי פעם הגב נתפס למס. ימים וזריקות וולטרן עוזרות ומקלות את הכאב ומשחררות את הגב. לפני כשלושה שבועות שוב נתפס לי הגב, קיבלתי 5 זריקות וולטרן וכבורי מטרדקס 100. משזה לא עזר והכאבים החריפו קיבלתי שתי זריקות נוספות (סטרואידים) ובבדיקת CT אשר ביצעתי העלתה את הממצאים שלהלן: שינויים ניווניים קלים במבנה הגרמי. קוטר קדמי אחורי של תעלה הספינלית הגרמית תקין. L2-L3: בקע דיסק דיפוזי ובקע פורמינלי מימון גורם ללחץ על שק הטקלי ועצב היקפי דו צדדי, יותר מימין. L3-L4: בקע דיסק אחורי נושק לשק הטקלי. L4-L5: בקע דיסק אחורי גורם ללחץ על שק הטקלי. L5-S1: בקע דיסק אחורי גדול גורם ללחץ על שק הטקלי. אשמח לקבל פיענוח של המימצאים וכן המלצות להמשך טיפול על מנת לטפל בבעיה ולפתוח אותה לאורך זמן.

שלום שלומית בפורום זה אנחנו לא מפענחים תוצאות בדיקות וצילומים. אנא פני לפורום המתאים. בברכה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית