כאב מעל ברך ימין

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

20/03/2011 | 00:26 | מאת: גליה

יש לי בחודשים האחרונים כאב מעל ברך ימין והיום אני חושבת שהבנתי מדוע. אני נוהגת המון. המון :-). מאות קילומטרים בחודש. האם ייתכן ויש מחיר פיזי ללחיצה על הדוושות הגז והברקס לסרוגין כל כך הרבה שעות רצופות ? מה אני עושה עם כאב כזה ? איך אני יכולה להימנע ממנו או להרגיע אותו ? זה יכול להסתבך ?

שלום גליה, כאב הוא כמו מנורה אדומה ותמרור אזהרה שמשהו אינו כשורה ויש צורך לבדוק את הסיבה וכמובן לטפל לפני שייגרם נזק בלתי הפיך. הבעיה לדעתי הוא לא בלחיצות על דוושת הברקס והגז הבעיה אצלך מתחילה בגב ממליץ לפנות לכירופרקט. במידה ואת לא תטפלי המצב עלול להסתבך. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית