כאבים במפרקי כף היד, בעיקר באגודל שמאל

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

04/02/2021 | 15:41 | מאת: אוריש

שלום. בן 66, סובל מזה כ-10 שנים בכאבים במפרקי כף היד, כאבים שהלכו והתגברו במהלך השנים. צילום רנטגן הראה שחיקה של הסחוסים במפרקים. האם תוספות של קולגן או תוסף מגה גלופלקס יכולים לעזור/ להפחית כאבים?

שלום. תוסף קולגה בדרך כלל יכול לעזור שמצב שחיקת הסחוס קלה.. במקרה שלך לדעתי הקולגן או מגה גלופלקס לא יעזור אך שווה לנסות..

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית