אוסטאופורוזיס

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

15/03/2011 | 21:40 | מאת: נטלי

שלום, אני הבנתי לפי האתר שאתה עוסק במחלת האוסטאופורוזיס. אני בת 55 וחולה באוסטאופורוזיס כבר שנים אחדות. כל יום כואבות לי הברכיים, הגב התחתון והצוואר. יש לי 2 דיסקים בעמוד השדרה היוצאים מהמקום (בגב התחתון ובצוואר). אחרי הליכה רבה אני חשה כאבים בברכיים (בעיקר). אני הייתי רוצה לדעת האם מותר לי לעשות הליכות? התעמלות? אם כן, איזה? כמה זמן מותר?

שלום נטלי, בעיקרון מאד טוב לגוף לעסוק בספורט על מנת לחזק את הגוף הגידים ושרירים. עדיף לעסוק בספורט שאינו גורם לנזק, את מכירה את גופך יותר מכל אחד אחר לכןהציבי לעצמך גבולות בכל הקשור בכאב לאחר מאמץ. חש כאב שהוא טוב לגוף ויש כאב שמודיע על נזק. מומלץ להיוועץ עם רופא או מומחה. רצוי להידק אצל כירופרקט. אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית