טניס אלבו לאחר משחק טניס

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

20/01/2021 | 17:27 | מאת: ניסים

שלום ד"ר, בן 55 משחק טניס כשישה חודשים. לאחר משחק של שעה או שעתיים מרגיש כאבים במרפק שנמפריעים לי לישון בליילה הראשון, קושי לישר את הזרוע וקושי גדול יותר לקפל את המרפק. לאחר 24 שעות הכאב יורד ל10% ונשאר כך עד למשחק הבא. בזמן משחק לא חש כאב. האם יכל להמשיך לשחק כל עוד הכאב האקוטי נמשך רק 24 שעות או שאני גורם נזק בלתי הפיך למרפק? תודה מראש

היי. הבעיה שלך נגרמה מעומס יתר על המרפק. אם לא תנוח המצב עלול להחמיר.. הטיפול הכי טוב כיום לבעיה זאת הוא טיפול במכשיר גלי הלם על הטיפול ודרכי הטיפול ניתן לקרוא באתר crt www.crt.co.il

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית