תוצאות MRI

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

09/03/2011 | 00:56 | מאת: נילי

שלום. לאחר תאונה וכאבים עזים בברך ביצעתי את בדיקת MRI ורצתי לדעת מה פירוש התוצאות? "המבנים הגרמיים נראים שמורים,אין סימני בצקת תוך לשדית. לציין נוכחות של התעבות קורטיקלית קטנה בשטח הפנים הארטיקולרי הטיביאלי הלטרלי. קוטרו של איזור סקלרוטי זה 4,7 מ"מ. אי סקלרוטי קטן מודגם מעל המשטח הארטיקולרי בקונדיל הפורלי המדיאלי קוטרו שם 2,8 מ"מ. משמעותם של ממצאים אלה מינורית .הסחוסים במדור המדיאלי ובמדור הלטרלי נראים שמורים ללא סימני שחיקה." ***" בגומה הפופליטאלית מודגמת ציסטה סינוביאלית אחורית מדיאלית מוארכת על שם בייקר. נראה שהיא מתמשכת קאודלית חיצונית לראש המדיאלי של שריר התאומים. ריבוי מתון של נוזל במעטפת גיד הפופליטאוס" אנטזופטיה קלה באיזור האינסרציה של הראש הלטרלי של שריר התאומים לחלק האחורי לטרלי של הפמור" מה זה אומר במילים פשוטים? אשמח לתגובתך, תודה מראש נילי.

שלום נילי בפורום זה אנחנו לא מפענחים תוצאות בדיקות וצילומים. אנא פני לפורום המתאים בברכה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית