שחיקת סחוס

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

07/03/2011 | 08:39 | מאת: חי'ה

כחודשים שיש לי כאבים בעיקר בברך ימין בעיקר בשעת שינוי תנוחה של הרגל הבנתימרופא אורטופד שזה שחיקת סחוס, האם יש דרך לרפא את הסחוס? מה דרכי הפעולה שעלי לעשות

שלום, ישנם דרכים לרפא את הסחוס, הכל תלוי במצבך, גילך, וחומרת הפגיעה בסחוס. בברכה אלי נחום

22/03/2011 | 09:54 | מאת: חי'ה

מהם הדרכים לרפא את הסחוס? הנתונים הם: גיל: 56 ב"ה אין לי בעיות בריאות פרט לסחוס

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית