כאב ברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

06/03/2011 | 11:08 | מאת: רוני

שלום לאלי והרי. מזה חודש אני סובל מכאב בצד הפנימי של ברך ימין הכאב מאופיין במין תחושה של גוף זר שנמצא בברך ו"קנקים" מצב זה מופיע בזמן הליכה. אבקש את עזרתכם במידע אודות כאב זה. תודה רבה, רוני.

שלום רוני, ישנם ביבות רבות לכאב שציינת החל מדלקת, מינסקוס, רצועות גיגים ועוד. רצוי לפנות לרופא שיערוך איבחון. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית