[email protected]

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

22/02/2011 | 13:39 | מאת: wizeguy

שלום, ברצוני לדעת מהם הסממנים של שחיקת סחוס במפרק הירך. היכן וכיצד מורגש הכאב? אחד הרופאים טוען שיש בעיה לברום, והמליץ על ארטוסקופיה. האם יש בדיקה לא פושלנית שיכולה לתת פרוגנוזה חד משמעית לגבי מה יש לי ?כבר עשיתי MRI ARTRO. כיצד אני יכול לדעת שזה הלברום ולא בסחוס התוך מפרקי? האם ניתוח ארטרוסקפי ללברום יכול להחמיר את המצב שלי? ייפגע בסחוס למשל ? האם אי עשיית הניתוח יכול להחמיר את המצב שלי? תודה.

שלום אני לא רופא ולא כדאי להמליץ על נושא כל כך רגיש מומלץ לפנות לפורום אורתופדיה בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית