כאב בברך ימין בזמן ריצות ארוכות

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

18/02/2011 | 20:42 | מאת: עמית אדרי

יש לי כאבים בברך ימין בחלק החיצוני... הכאבים מתחילים לי בזמן ריצות ארוכות וממשיכים כמה ימים אחרי הכאבים מתבטאים בעיקר בכיפוף של הברך, לדוגמא לרדת מדרגות כואב לי ממש. הייתי אצל פיזיותרפיסט והוא אבחן אצלי מתיחה בגיד אני מזכיר בצד החיצוני של הברך, הרופא נתן לי תרגילים מתיחות לרגליים... עברו כבר חודשיים מאז הפיזיותרפיה ועדיין אין שיפור.

שלום עמית. ממליץ לפנות לאיבחון נוסף לא מוממלץ לבצע ריצות ארכות במידה ויש כאבים. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית