מים ברגלים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

18/02/2011 | 17:33 | מאת: דוד גוטמן

שלום רב ברצוני לדעת תשובה לשאלתי אמי יש לה מים ברגלים ברגל שמאול וכתוצאה מכך מתקשה בהליכה ורגל שמואל לא ישרה מה הדבר שיוכל לעזור לה ותתחיל ללכת היא בת גיל הזהב ישמח לקבל תשובה

שלום דוד, קשה לתת תשובה ללא הבחנה מה בדיוק יעזור לעיתים הבעייה במפרק ברך לא מאוזן הגורם ללחץ על הגידים והמפרק ויוצר את בעיית מים בברך. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית