תוצאת בדיקת מיפוי/ספקט ברכיים.

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

15/02/2011 | 19:39 | מאת: שלמה

בממצאים נרשם:קיימת קליטה מוגברת דיפוזית בברך שמאל,בולטת יותר במדור המדיאלי וקליטה מוקדית באספקט המדיאלי-אחורי של טיביאל פלטו משמאל-יכול להתאים לסינוביאיטיס בברך שמאל ולנזק בחלק האחורי של המיניסקוס המדיאלי. מציעיםקורלציה קלינית ולשקול המשך בירור רדיולוגי של הממצאים. אבקש בכל לשון של בקשה להסביר לי נתוני הממצאים בתשובה חוזרת לאימייל שלי. תודה מראש!שלמה.

שלום שלמה. נא להפנות שאלה לפורום מתאים. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית