m.r.i. ברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

08/02/2011 | 08:22 | מאת: יוסי

צריך הזרקת גדוליניום? כי יש לי חשש כבד מזה. עברתי פעם m.r.i. ראש, עם הזרקה, ואני חושש שזה עשה לי נוקשות במפרקים. יש לי עוד יומיים m.r.i. ברך, ואני מעוניין לברר את הסוגיה הזאת. בתודה ובברכה.

שלום יוסי. ממליץ לך לבדוק עם הרופא המטפל האם בדיקה אחרת כגון סי.טי יספק. בברכה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית