נהלל

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

21/01/2011 | 22:14 | מאת: יורם

לפני כחודש החל כאב בברך שמאל. במשך הזמן הכאב התגבר עד כדי צליעה. כאבים עזים בכיפוף הרגל ובמתיחת הרגל. הכאב בעיקר בצד שמאל של הברך ובחלק האחורי.צילום תקין. ממתין לצילום U.S. . אני בן 55 ולא עברתי כל פגיעה בברך. אין נפיחות בברך.שאלתי 1. איזה טיפול ניתן בשלב זה לעשות או לקחת כדי להקטין את הכאבים עד לגמר כל הבדיקות?2. האם אתה יכול לנתב אותי לאיזה בדיקות עלי לעשות.

שלום יורם, ממליף לפנות למטפל בכירופרקטיקה עדינה בצפון, מר הרי פינקביינר 0528734929 ייתכן ויכול לעזור.

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית