נגע סחוסי

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

20/01/2011 | 20:04 | מאת: יקי

לא.נחום שלום! לפני מס חודשים עברתי ניתוח כריתה במיניסקוס הלטראלי ברגל ימין והסרה של גוש גרמי מעל הACL .התברר שישנו נגע סחוסיMFC בגודל 2*2 מ"מ .יתכן שמקור הגוש הגרמי שהוצע בניתוח משם.האם יש לשיטתכם מה להציע לי כדי למנוע המשך שחיקת סחוס .ממה שאני יודע טיפול תרופתי בגלוקוזמין רק מעקב את התהליך. לתשובתך אודה

שלום יקי, לצערי בשלב זה מרפאת CRT הפסיקה פעילותה עד להודעה חדשה. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית