תוצאות mri ברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

10/01/2011 | 22:28 | מאת: איתן

בסהרוןהמדיאלי בקרן האחורית מודגם קרע אלכסוני עדין אשר מתמשך לכיוון המרחב המניסקו קפסולרי מאחור ומלפנים הוא מתמשך כלפי מטה תוך שהוא מערב את שטח הפנים הארטיקולרי התחתון. בגומה הפופליאטית מודגמת תחילת היווצרותה של ציסטה סינוביאלית אחורית מדיאלית ע"ש בייקר. בנוסף מודגמת כמות קטנה של נוזל סינוביאלי בעומק הגומה האינטר קונדילרית הפמורלית האחורית מאחורי הרצועות המוצלבות. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה המשמעות המעשית של מה שכתוב כאן? תודה מראש

נא לפנות שאלה לפורום אורטופדיה

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית