כאב בברך ימין

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

08/01/2011 | 21:30 | מאת: אליס

אני בת 60 סובלת מכאב בברך ימין יש לי הגבלה כשאני עולה במדרגות וכשאני מתעוררת בבוקר.הזמנתי תור לאורטופד נתן לי אטופן 600מ"ג 10כדורים וצילום.ברך הוא טוען שאין משהו רציני אבל ממה הכאב אני מבקשת אם אפשר לקבל מידע כל שהוא ואם יש תרופה

שלום אליס, ישנם סיבות רבות לכאב בברך ללא איבחון ובדיקה פיזית אין לי אפשרות לדעת את הסיבה לכאבים שאת מתלוננת. ממליץ לפנות לרופא נוסף או לפנות למטפל אלטרנטיבי. בהצלחה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית