מיפוי עצמות בעיה בברך שמאל

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

10/12/2010 | 02:17 | מאת: רויטל

כשלושה חודשים אני סובלת מכאבים בבך שמאל ניגשתי למיפוי עצמות ואלה הן התוצאות אפשר הסבר קיימת קליטה מוגברת במדור אנטרו לטרלי בקרסול מימין, דיפוזיית בפרק הברך משמאל בולטת במדור המדיאלי ובמדור פטלו פמורלי משמאל ואי סדירות קלה בקליטה בע"ש מותני סיכם קליטת מוגברות כנל כל הנראה על רקע שינויים ניווניים. תודה יום נפלא

נא להפנות את השאלה לפורום אורטופדיה

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית