שלום

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

06/12/2010 | 19:38 | מאת: אלמוג

אני סובל זה שנה וחצי מכאב בברך ימין, נאמר לי אצל האורטופד שיש לי Patellofemoral pain syndrome- overuse.... מה זה אומר בדיוק? והאם זה יכול להפריע לי בשירות הצבאי שלי? אני עומד להתגייס לקרבי....

שלום אלמוג, לא הסברתה איך הרופא הגיע למסקנה שיש לר בעייה האם ערך צילום? בדרך כלל מדובר בכאב ברכיים שקשור לפיקה. בדרך כלל כאב ממקור לא מוגדר. הסיבה בדרך כלל נגרמת מעודף ספורט וגוף לא מאוזן. קשה לדעת מה יקרה בעתיד. מומלץ לטפל בכאב בהקדם. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית