פיענוח מיפוי עצמות בברך ימין

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

30/11/2010 | 13:09 | מאת: מור

שלום רב, אבי קיבל תוצאות מיפוי עצמות לברך ימין. ואודה על פירוש התוצאות מאחר והאורטופד שלו פיענח AVN וחזר בו לאחר שקיבל את פיענוח המיפוי. קליטה מודגשת באזור ארטיקולרי בעיקר טיביאלי ברך ימין ובצורה קלה יותר דיפוזית באזור ארטיקולרי בברך הימינית. יכול להתאים לשינויים אוסטאוארטריטים קשים. הרופא פיענח כ - AVN ולאחר מכן חזר בו והחליט שחיקה. במה מדובר? תודה ויום טוב, מור

פורום לא מתאים נא להפנות את השאלה לפןרום אטרטופדיה. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית