כאב מהמיניסקוס

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

21/11/2010 | 22:10 | מאת: עומרי

לאחר 5 אורטופדים נשלחתי לבדיקת mri בבדיקה נשלל קרע במינסקוס אך עם זאת לפי המפענח "הסהרון המידאלי נראה תפוח בחלקו האחורי עם סיגנל מעט מוגבר. נראה שמדובר בשינוי ניווני מינימאלי" האם יש טיפול מלבד פיזוטרפיה? הכאב מגביל אותי מריצה ואני לוחם ביחידה מיוחדת במשטרה...אני חייב לשמור על כושר... טיפול תרופתי? זריקה? האורטופד המומחה שהייתי אצלו פשוט שלח אותי לפיזוטרפיה שלא עוזרת....

שלום עומרי. ישנם מטפלים שמומחים לברכיים ואיזון השלד מומלץ לנסות טיפולים אחרים מלבד פיזיוטרפיה. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית