כאבים בברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

21/11/2010 | 20:31 | מאת: סיגלית

בת 61, סובלת מכאבים קלים בברכיים בעליה במדרגות בעיקר, או עמידה ממושכת. בצילום שעשיתי לפני כשנה נראתה שחיקה קלה של הסחוס. האם ניתן לטפל בבעיה בשלב זה? האם ניתן לעצור את השחיקה של הסחוס. אגב, אני לוקחת 2 כדורים של מגה גלופלקס מידי יום כבר למעלה משנה. לא מכבר ראיתי תכנית בטלויזיה בנושא מפרקים, ושם דובר על תרופות ביולוגיות חדשות לעצירת מחלות מפרקים. האם מדובר גם על בעית סחוס בברכיים.

22/11/2010 | 16:18 | מאת: אורון דוד

סיגלית שלום רב השימוש במגה גלופלקס לפי מחקרים אחרונים הראה שהרכיבים הנמצאים במגה גלופלקס עשויים להאט את קצב איבוד הסחוס וכמובן להקל על הכאב. אך יש לקחת בחשבון שהידלדלות הסחוס מתגברת עם השנים באופן טבעי.

22/11/2010 | 20:19 | מאת: סיגלית

מה בקשרלתרופות ביולוגיות? על מה מדובר?

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית