חיזוק שרירי VMO כאשר המיניסקוס קרוע חלקית

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

10/11/2010 | 21:22 | מאת: שלומי

ערב טוב, לפני כחצי שנה עברתי תאונה במסגרתה קרעתי חלקית את המיניסקוס (זה שבחלק הפנימי של הרגל, לא החיצוני). עבדתי על חיזוק שרירי הרגל והרבה פיזיותרפיה כך שלא הייתי צריך ניתוח. כעת אני רוצה לטפל בכאבי ברכיים שהיו לי עוד לפני התאונה ועדיין קיימים (מזמן הצבא). הרופא טען כי כרגע הסימנים המיניסקיאליים אינם משמעותיים. האם חיזוק של ה-VMO יכול להשפיע לרעה על מצב המיניסקוס? כי הבנתי שקרע בו אינו מתאחה. תודה רבה

שלום שלומי, שווה לנסות במידה ותצליח אשרך. במידה ויש כאבים לאחר מאמץ יש צורך לשנות את סוג המאמץ על מנת לא לשחוק את הסחוס ססרכיים. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית