כאב בברך ימין

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

08/11/2010 | 20:44 | מאת: דורית

אבי, בן 56, סובל מזה מספר שבועות מכאב בברך ימין. הכאב החל לאחר שעה של עבודה מאומצת, תוך כדי כיפוף הברך מספר רב של פעמים, אך ללא טראומה או כיפוף לא טבעי (=סיבוב) של הברך. הכאב מקסימלי באיזור המדיאלי התחתון של הברך. אין סיפור קודם של כאבים בברך. מה זה יכול להיות?

שלום דורית. יכולים להיות מספר סיבות לכאבי ברכיים. לעיתים הכאב קשור לאיזון השלד, סיבה נוספת קשורה לדלקת או שחיקת סחוס. בברכה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית