כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

08/11/2010 | 19:38 | מאת: אנט

אני סובלת מכאבים בברך שמאל,ובברך ימין פחות. הייתי אצל מומחה והוא טוען שיש לי שחיקה של הברך מאחר ואין לי סחוס. בשמאל המצב קשה ובימין פחות.הרופא נתן נתן לי כדורים קטאפלם והציע לי לעשות זריקה שהחומר שלה עשוי מקרבולת תרמגול והיא עולה 3,000 ש"ח. כבר יומיים אני סובלת מכאבים חזקים בצד הרגל(שמאל)מצפה לתשובה ...בתודה אנט

שלום אנט, אף אחד לא יכול להבטיח לך שהזריקה תעזור. אני ממליץ לפנות לחוות דעת נוספת. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית