כאבים בברך ימין

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

07/11/2010 | 16:09 | מאת: אביבה ר.

אני בת 56. מתעמלת בקביעות כ-5 שיעורים בשבוע. לפני כחודשיים עקב כאבים עברתי MRI בברך , ונמצא שנוצרה שחיקה. קבלתי תרגילי התעמלות לחיזוק השריר ה-4 ראשי. ואני מקפידה על כך. הכאבים פחתו מעט (אחרי 2 חודשי התעמלות ברכיים ממוקדת!)מורגש בעיקר במדרגות. השאלה: 1) קבלתי מרשם למגה גלופלקס + MSM, זה יועיל? שמעתי שאין הוכחות לתוצאות. 2) קבלתי מרשם למגן ברך "גנוטרין" האם זה יועיל? הוזהרתי שהשרירים עלולים להיחלש בשימוש באבזר זה. תודה ובריאות טובה לכל.

07/11/2010 | 17:38 | מאת: יובל הרטמן

מגה גלופלקס בהחלט נמצא יעיל במחקרים, גם להפחתת כאב וגם להרחבת טווח התנועה. כמו כן, הוויכוח הציבורי לא עסק ביעילות המוצר אלא בניסוח הפרסומי כפי שהיה עד 2006.

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית