ברכיים לא ישרות

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

05/11/2010 | 06:13 | מאת: אסתר

שלום, התחלתי להתעמל ואינני יכולה למשל להרים רגליים כשהם ישרות יש לי כאבים בברכיים. אציין שתמיד הברכיים שלי גם בעמידה קצת מקופפות, ולא ישרות ומתוחות. האם בכל זאת להתאמץ במכון הכושר ?(נאמר לי שהשרירים שלי קצרים) אינני בטוחה בזאת לאור זאת שגם לאבי הברכיים מקופפות מעט גם בעמידה . מה דעתכם? תודה רבה

אסתר שלום. מומלץ להתייעץ עם מדריך הכושר. טיפול אימון וחיזוק של הגוף יכולים להקל על כאבי ברכיים. יש להקפיד לא לשחוק את הסחוסים בזמן אימון. בברכה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית