כאבי תופת בברך ובשוק שמאל

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

02/11/2010 | 14:31 | מאת: ליזי

מזה כמה שבועות יש לי כאב בברך שמאל עם מוגבלות אדירה בכל תנועה.לקחתי 10 ימים אטופן600 ולא עזר. קיבלתי 3 זריקות קורטיזון ולא עזר.המצב רק מחמיר ומלפני יומיים הכאב ירד גם לשוק השמאלית מאחור.הכאב איום ומתסכל.ממה יכולה לנבוע הזליגה לשוק?? אנא חווה דעתך בהקדם. בתודה מראש.

ליזי שלום, אין ביכולתי לעזור עד שלא הערוך בדיקה מדוקדקת. מומלץ לפנות לרופא אורטופד שיערוך צילומים ובדיקה.. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית