כאב בברך שמאל שנוצר לאחר ישיבה ממושכת

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

01/11/2010 | 14:47 | מאת: צבי

כאשר אני יושב כשעה במקום שבו אני לא יכול ליישר את רגל שמאל כמו באולם קולנוע או בתיאטרון אני סובל מכאבים עזים בברך. כאבים אלה חולפים כאשר אני קם והולך קצת. אני סובל מבעיה זאת כבר למעלה משנתיים. מה ניתן לעשות

שלום צבי, יש צורך לערוך בדיקה מקיפה על מנת להבין את הבעייה ואת מקור הבעייה , כאבי ברכיים יכולים להגרם ממפרק שלא יושב במקומו בזמן הישיבה נגרם מתח ולחץ על השרירים והגידים הגורמים לכאב. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית